Suzuki værksted

Autoriseret Suzuki værksted

Hos EngelbrechtBiler står vi klar til at hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter en ny bil, eller om din nuværende skal til service. Som autoriseret Suzuki værksted er vi eksperter i arbejdet med Suzuki. Vi kan derfor hurtigt finde frem til fejlen på lige præcis din bil og få den udbedret, så du snart er godt kørende igen.

Autoriseret Suzuki værksted med skarpe priser

Hos EngelbrechtBiler sørger vi for, at du får god service til lave priser. Vælger du at benytte dig af os som dit autoriserede Suzuki værksted, så kan du være sikker på at blive mødt af et serviceminded personale, som står klar til at hjælpe dig, uanset omfanget af opgaven. Samtidig gør vi det til konkurrencedygtige priser, så du slipper for at skulle af med en formue for at blive godt kørende.

Vi tør godt at garantere, at din Suzuki bil er i trygge hænder hos os. Med løbende eftersyn på vores værksted kan vi tage hånd om mindre reparationer i opløbet, inden de udvikler sig til mere omfattende og dyrere skader. Vi sørger for at efteruddanne os med løbende mellemrum, så vi er opdateret på den seneste nye viden og altid kan give vores kunder den bedst mulige service.

Hos EngelbrechtBiler råder vi over det nyeste diagnoseudstyr og værktøj af høj kvalitet. Samtidig gør vi brug af reservedele fra godkendte leverandører. Vælger du Engelbrecht Biler som dit autoværksted, så er du med andre ord sikret et godt resultat og en bibeholdt garanti.

Som bilejer giver det god mening at gøre brug af et autoriseret Suzuki værksted. Det betyder nemlig blandt andet, at der her kun benyttes originale reservedele, og det er med til at bibeholde garantien på din bil. Afleverer du din Suzuki til service, så kan du være sikker på, at den er i trygge hænder hos teknikere, der er helt opdateret på teknologien og mekanikken i den.

Kontakt et autoriseret Suzuki værksted i Middelfart i dag

Uanset om du står over for køb af en ny Suzuki, eller om du skal have din brugte Suzuki til et servicetjek, så står vi som dit autoriserede Suzuki værksted klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på +45 88 82 70 06, eller du kan sende en mail til engelbrechtbiler@gmail.com. Du kan være sikker på, at vi gør vores for, at du altid er godt kørende. Du finder os på hjørnet mellem Fynsvej og Vandværksvej i Middelfart, ganske få minutter fra motorvej E20.

Børsen Gazelle 2021

Siden 1995 har Børsen hvert eneste år uddelt sin gazellepris til danske virksomheder, der oplever hurtig vækst. Udtrykket gazelle stammer fra den prestigefyldte kåring, der finder sted hvert år. Alle virksomheder kan i princippet blive udnævnt som en gazelle-virksomheder, hvis de lever op til en række af krav i forhold til deres omsætning og deres vækst. Det er ikke afgørende, om der er tale om mindre eller større virksomheder, og det kan være virksomheder indenfor alle brancher. Hvilke krav er der til gazellevirksomheder?
  • Din virksomhed skal være et ApS eller et A/S.
  • Din virksomhed skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner.
  • Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed.
  • Din virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de fire regnskabsår.
  • Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus.
  • Du skal som minimum have fordoblet din omsætning eller dit bruttoresultat gennem de sidste fire regnskabsår.

20% pris garanti

Vi sikrer at vores kunder får den rigtige pris Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted er vi 20% billigere. Vi sørger for at din reparation er til den bedste pris og i den højeste kvalitet. For yderligere spørgsmål ang. “20% pris garanti” er du meget velkommen til at kontakte os på – 88 82 70 06 – Tast 2        

Send værkstedsforespørgsel ved at udfylde formularen

Vi vender tilbage til dig for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?