Dækskifte

Dækskifte i Middelfart

Søger du en mekaniker, der kan varetage dækskifte i Middelfart? Så står vi hos EngelbrechtBiler klar til at hjælpe dig. Vores dygtige mekanikere får arbejdet klaret på ingen tid, så du er hurtigt videre.

Optimal sikkerhed med dækskifte

Der kan være flere årsager til, at det er tid til et dækskifte. Vinterens sne og glatte veje stiller særlige krav til dækkene på bilerne, og derfor er det vigtigt at have vinterdæk på bilen, som sikrer, at bilen står fast på vejen og mindsker dens bremselængde. På samme måde er det vigtigt at skifte til sommerdæk, når de varmere temperaturer melder deres ankomst. Denne type dæk er nemlig specielt fremstillet med disse vejrforhold for øje. Du er velkommen til at kigge ind forbi vores værksted i Middelfart og få foretaget dit dækskifte, så du er helt klar til at gå den nye sæson i møde. Vi sørger for god service, ligesom du kan være sikker på, at dit dækskifte i Middelfart bliver klaret til konkurrencedygtige priser.

Dækmønsteret bliver med tiden slidt ned, og når det sker, så er sikkerheden ikke længere i top. Dækkene er bilens direkte kontakt med vejen, og derfor er det vigtigt, at de lever op til de gældende lovkrav på området. Et dækskifte er derfor en vigtig investering for din sikkerhed. Har du brug for nye dæk i forbindelse med dit dækskifte, så står vi klar til at vejlede dig. Med udgangspunkt i dit kørselsbehov kan vi sikre os, at du får de helt rigtige dæk på din bil. Vi har også et dækhotel til rådighed, hvor du kan få opbevaret dine dæk, når de ikke er i brug. Her er de beskyttet mod både kulde og fugt, og så har vi dem liggende klar til brug, når det igen er tid til et dækskifte.

Hurtigt og effektivt dækskifte på vores værksted i Middelfart

Med et dækskifte på vores autoværksted i Middelfart kan du hurtigt få nye dæk på bilen, så du er sikker på, at dækmønsteret lever op til de danske lovkrav. Vi har det rette udstyr ved hånden, så dit dækskifte bliver klaret på effektiv vis, og du er hurtigt videre. Vi står også gerne for at klare hjulskift på din bil, hvis du ønsker det. Du finder EngelbrechtBiler på Fynsvej 62, 5500 Middelfart. Book nemt din tid lige her. Så sørger vi for dæk- eller hjulskift på din bil, mens du venter med ro i maven.

Børsen Gazelle 2021

Siden 1995 har Børsen hvert eneste år uddelt sin gazellepris til danske virksomheder, der oplever hurtig vækst. Udtrykket gazelle stammer fra den prestigefyldte kåring, der finder sted hvert år. Alle virksomheder kan i princippet blive udnævnt som en gazelle-virksomheder, hvis de lever op til en række af krav i forhold til deres omsætning og deres vækst. Det er ikke afgørende, om der er tale om mindre eller større virksomheder, og det kan være virksomheder indenfor alle brancher. Hvilke krav er der til gazellevirksomheder?
  • Din virksomhed skal være et ApS eller et A/S.
  • Din virksomhed skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner.
  • Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed.
  • Din virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de fire regnskabsår.
  • Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus.
  • Du skal som minimum have fordoblet din omsætning eller dit bruttoresultat gennem de sidste fire regnskabsår.

20% pris garanti

Vi sikrer at vores kunder får den rigtige pris

Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted er vi 20% billigere.

Vi sørger for at din reparation er til den bedste pris og i den højeste kvalitet.

For yderligere spørgsmål ang. “20% pris garanti” er du meget velkommen til at kontakte os på

– 88 82 70 06 – Tast 2

 

 

 

 

Send værkstedsforespørgsel ved at udfylde formularen

Vi vender tilbage til dig for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?