Serviceeftersyn

Serviceeftersyn hos dit autoværksted i Middelfart

Løbende serviceeftersyn på din bil er afgørende for din sikkerhed men også for at tage mindre skader i opløbet, inden de bliver mere omfangsrige og dyrere at reparere på. Det kan med andre ord sagtens betale sig at overholde anbefalingerne for serviceeftersyn, da det kan spare dig for mange penge i det lange løb. Det varierer fra bil til bil og ikke mindst fra bilist til bilist, hvor ofte bilen skal til serviceeftersyn. Intervallet afhænger blandt andet af bilens alder, og hvor ofte og hvor langt du kører. Som erfarne automekanikere kan vi hjælpe med at bedømme det rette interval for dig. Lader du EngelbrechtBiler stå for at foretage et serviceeftersyn på din bil, så gør du samtidig dit for, at du står med færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer, og at du med tryghed i maven igen kan bevæge dig ud i trafikken.

Få optimal driftssikkerhed med jævnlige serviceeftersyn hos EngelbrechtBiler

Bibehold fabriksgarantien med serviceeftersyn

Hos EngelbrechtBiler lever vi op til EU’s regler om service under garantien, og vi benytter os udelukkende af godkendte reservedele. Vælger du os som dit autoværksted i Middelfart, så reparerer vi din bil efter fabrikantens forskrifter med brug af reservedele, der lever op til originalernes kvalitet. Det betyder, at du altid bibeholder fabriksgarantien, når din bil er til service hos os i garantiperioden. Vi sørger for, at alle papirer er i orden, så du kan få fuldt udbytte af din fabriksgaranti, hvis du en dag skulle få brug for den. Vi foretager også serviceeftersyn på ældre biler, hvor fabriksgarantien er udløbet.

Der er ganske god grund til, at anbefalingerne går på at køre bilen til et serviceeftersyn fra tid til anden. Med et serviceeftersyn gennemgår vi alle de kontrolpunkter, der er specificeret i din bils servicebog samt andre vitale dele på bilen, så du trygt kan begive dig ud på vejene igen med vished om, at der er helt styr på denne del.

Grundig service på din bil

Hos EngelbrechtBiler i Middelfart på Fyn klarer vi service på din bil på grundig og effektiv vis. Vi er blandt andet autoriseret Suzuki værksted. Vores mangeårige erfaring som automekanikere gør, at vi arbejder hurtigt, så du inden for kort tid får din bil tilbage i bedst mulig stand. Du kan nemt booke tid på værkstedet i Middelfart til dit næste serviceeftersyn, eller du kan kontakte vores værkfører på 88 82 70 06 eller på engelbrecht@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Børsen Gazelle 2021

Siden 1995 har Børsen hvert eneste år uddelt sin gazellepris til danske virksomheder, der oplever hurtig vækst. Udtrykket gazelle stammer fra den prestigefyldte kåring, der finder sted hvert år. Alle virksomheder kan i princippet blive udnævnt som en gazelle-virksomheder, hvis de lever op til en række af krav i forhold til deres omsætning og deres vækst. Det er ikke afgørende, om der er tale om mindre eller større virksomheder, og det kan være virksomheder indenfor alle brancher. Hvilke krav er der til gazellevirksomheder?
  • Din virksomhed skal være et ApS eller et A/S.
  • Din virksomhed skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner.
  • Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed.
  • Din virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de fire regnskabsår.
  • Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus.
  • Du skal som minimum have fordoblet din omsætning eller dit bruttoresultat gennem de sidste fire regnskabsår.

20% pris garanti

Vi sikrer at vores kunder får den rigtige pris

Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted er vi 20% billigere.

Vi sørger for at din reparation er til den bedste pris og i den højeste kvalitet.

For yderligere spørgsmål ang. “20% pris garanti” er du meget velkommen til at kontakte os på

– 88 82 70 06 – Tast 2

 

 

 

 

Send værkstedsforespørgsel ved at udfylde formularen

Vi vender tilbage til dig for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?