Bestil drømmebil

De fire skridt til drømmebilen

Hos EngelbrechtBiler har vi skaffet mange gode, brugte biler hjem fra Tyskland.
Fordelen er, at du kan få præcis den bil, du drømmer om, og at du får høj kvalitet til en fornuftig pris.
Vi samarbejder kun med solide og troværdige forhandlere, der bl.a. hjælper med at afdække eventuelle risici.

1. Afklaring
Først tager vi en snak om dine behov og ønsker. Skal det være en firmabil, privatbil eller sjov bil nr. 2? Har du et stort eller lille kørselsbehov? Og så videre. Gennem snakken bliver vi kloge på dit behov og får en klar ide om, hvad vi skal lede efter.

2. Søgning
Vi tager fat i vores faste samarbejdspartnere i Tyskland for at finde ud af, hvor den rigtige bil med det helt rigtige udstyr står henne. Hvis du selv har fundet en bil, tager vi os af det videre forløb.

3. Hjemtagning
Når kontrakten er underskrevet, bestilles autotransport. Vores leveringstid er typisk inden 14 dage, og vi tager os naturligvis også af toldsynet og papirarbejdet.

4. Klargøring
Selvom bilen er fuldt serviceret hos forhandleren i Tyskland, gennemgår vi altid bilen fra A-Z på vores eget værksted inden levering. Og bilen bliver naturligvis leveret nysynet.

 

Tag første skridt nu

Send en mail med dine ønsker om en drømmebil.

Vi tager dig og din bil alvorligt

Med mange års erfaring i branchen, er vi hos EngelbrechtBiler eksperter i at finde særlige biler til kræsne købere. Indimellem finder vores kunder deres drømmebil blandt vores store udvalg af brugte biler, men andre gange tyer vi til vores store netværk af forhandlere. Her kan vi håndplukke netop dén bil, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Det er en stor beslutning at anskaffe sig ny bil, og derfor sætter vi altid god tid af til hver eneste kunde. Før du får nøglerne i hånden, foretager vi naturligvis et grundigt eftersyn og klargøring, så bilen er fuldstændig fit for fight, når den ruller ud fra vores autoværksted.

Vi gør alt for at give dig tryghed, når du handler bil og bruger vores værksted. Som en yderligere sikkerhed er vi medlem af Bilgaranti og 100% Autotjek.

 

Skal vi hjælpe dig med at finde drømmebilen?

Hos Engelbrecht står vores kompetente team af automekanikere og sælgere klar til at hjælpe dig med alt fra at finde en ny brugt bil til serviceeftersyn til reparation af skader. På vores autoværksted klarer vi alt fra reparation af klimaanlæg til motorfejl – og alt derimellem!

Vi har base i Middelfart på Fyn og kan kontaktes på telefon 88 82 70 06, på mail engelbrechtbiler@gmail.com. Du er også meget velkommen til at skrive til os via kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.