Olieskift

Lad EngelbrechtBiler tage hånd om dit olieskift

Hos EngelbrechtBiler kan vi hjælpe med at sikre, at du altid er godt kørende. Vores services tæller blandt andet olieskift, som er afgørende for, at motoren får en lang levetid. Vores erfarne mekanikere klarer dit olieskift på hurtig og effektiv vis, så du er hurtigt videre. Book tid allerede i dag, hvis vi skal stå for olieskift på din bil.  

Hvornår er det tid til et olieskift? 

Hvis du har brug for en tommelfingerregel, når det kommer til at få lavet olieskift på din bil, så kan du gå ud fra, at det bør gøres cirka en gang om året, eller hver gang du har kørt 15.000 km. Du kan med fordel tjekke din bils instruktionsbog, hvor der ofte vil stå en anbefaling for lige præcis din model. Det koster ikke meget at få foretaget et olieskift, men det er afgørende for, at motoren fungerer optimalt. Derfor kan vi kun anbefale dig at få foretaget olieskift på din bil efter de gældende anbefalinger. Det er også et godt udgangspunkt at få foretaget et olieskift en gang årligt. Lader du os hos Engelbrecht Biler stå for olieskiftet på din bil, så gør vi det til en konkurrencedygtig pris. Ved et olieskift er det vigtigt, at det er den rigtige motorolie, der bliver fyldt på bilen, hvilket vi selvfølgelig også sørger for. 

Bliver der ikke foretaget olieskift på bilen med jævne mellemrum, så vil der ske skader på EFR-systemer samt partikelfilter og katalysatorsystemer og på motorens vitale dele. Brændstoføkonomien kan også blive forringet, hvis du ikke får foretaget olieskift med jævne mellemrum. Uanset om du ejer en benzin- eller en dieselbil, så er et olieskift godt givet ud, da den er med til at smøre bilens motor og holde den ren. 

Et skift af oliefilteret vil typisk også være nødvendigt, og det tager vi også hånd om, når du lader os stå for olieskiftet på din bil. Oliefilteret har en vigtig funktion, da det sørger for, at snavs og slam bliver filtreret fra olien, så det ikke kan gå ind og ødelægge motoren eller sætte sig som belægninger. Olieskift såvel som skift af oliefilteret er en forholdsvis billig investering, som kan gøre en stor forskel for din motors holdbarhed. Lader du os hos Engelbrecht Biler gøre det for dig, så kan du være sikker på, at det bliver gjort rigtigt. Vil du gøre dit for at undgå dyre værkstedsregninger, så kan du blive en del af vores serviceaftale

Få et tilbud på olieskift på din bil 

Er du nysgerrig på prisen for udskiftning af olie og oliefilter, så ring eller skriv gerne til os allerede i dag. Du kan kontakte vores værkfører på 88 82 70 06 eller sende en mail til engelbrechtbiler@gmail.com. Book din tid til olieskift allerede i dag, hvis du vil gøre dit for, at levetiden på din bils motor forlænges, og bilens køreegenskaber forbedres. Lader du os stå for olieskift på din bil, så kan du være sikker på, at arbejdet hurtigt er klaret.

Børsen Gazelle 2021

Siden 1995 har Børsen hvert eneste år uddelt sin gazellepris til danske virksomheder, der oplever hurtig vækst. Udtrykket gazelle stammer fra den prestigefyldte kåring, der finder sted hvert år. Alle virksomheder kan i princippet blive udnævnt som en gazelle-virksomheder, hvis de lever op til en række af krav i forhold til deres omsætning og deres vækst. Det er ikke afgørende, om der er tale om mindre eller større virksomheder, og det kan være virksomheder indenfor alle brancher. Hvilke krav er der til gazellevirksomheder?
  • Din virksomhed skal være et ApS eller et A/S.
  • Din virksomhed skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner.
  • Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed.
  • Din virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de fire regnskabsår.
  • Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus.
  • Du skal som minimum have fordoblet din omsætning eller dit bruttoresultat gennem de sidste fire regnskabsår.

20% pris garanti

Vi sikrer at vores kunder får den rigtige pris Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted er vi 20% billigere. Vi sørger for at din reparation er til den bedste pris og i den højeste kvalitet. For yderligere spørgsmål ang. “20% pris garanti” er du meget velkommen til at kontakte os på – 88 82 70 06 – Tast 2        

Send værkstedsforespørgsel ved at udfylde formularen

Vi vender tilbage til dig for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?