Autoværksted i Middelfart

Hos EngelbrechtBiler har vi indgående erfaring med reparation og serviceeftersyn på en bred vifte af biler, herunder både Mazda, Suzuki, BMW og Volkswagen. Søger du et autoværksted i Middelfart, er du derfor velkommen til at køre ind forbi os. Du finder os på Fynsvej 62 i Middelfart. Du er også velkommen til at booke en tid på vores værksted ved at ringe til os på 88 82 70 06, eller du kan booke online.

 

Autoværksted i Middelfart med konkurrencedygtige priser 

Vi gør altid vores for, at du som kunde får den bedst mulige pris. Dette gælder alt fra reparation af din bil til skift til sommerdæk og vinterdæk. Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted, sørger vi derfor for at give dig en pris, der er 20 % lavere. Vælger du EngelbrechtBiler som dit autoværksted i Middelfart, får du ikke kun en fornuftig pris, men også et veludført stykke arbejde af autoriserede mekanikere med styr på deres kram.   

Vælger du os som din mekaniker i Middelfart, gør vi vores for at sikre, at din bil er godt kørende. Du kan være sikker på, at der er styr på tingene, og at vi altid klarer arbejdet med et smil på læben. På vores autoværksted tager vi også hånd om serviceeftersyn af din bil, og det foregår altid efter den pågældende bilfabrikants egne forskrifter. Med jævnlige serviceeftersyn får du en høj grad af driftssikkerhed, og skulle du gå med tanker om at sælge din bil, kan jævnlige eftersyn også være med til at sikre en høj gensalgsværdi på bilen.  

Med en fast serviceaftale på vores autoværksted i Middelfart får du mest mulig tryghed. På den måde kan du nemlig være sikker på, at der bliver taget hånd om eventuelle skader i opløbet, inden de bliver mere omfattende og resulterer i en større værkstedsregning. Skulle vores automekanikere opdage, at der er behov for at udføre yderligere reparationer på din bil, så vender vi det selvfølgelig altid med dig, inden vi udfører arbejdet. Vi har indgående erfaring med bilreparation og service på mange forskellige bilmærker, og vi tager også gerne hånd om små og store reparationer på din bil, så du er hurtigt videre. 

Har du brug for hjælp med et dækskifte, så kan vi også her være behjælpelige. Du har også mulighed for at opbevare dine dæk på vores dækhotel. 

 

EngelbrechtBiler – dit lokale autoværksted i Middelfart 

Du kan være sikker på, at din bil er i trygge hænder, når du overlader den til os. Vi sørger for løbende at holde vores mekanikere opdaterede med relevante kurser og uddannelser. Samtidig råder vi over specialværktøjer og originalt testudstyr, så vi kan udføre service og bilreparationer på nøjagtig og sikker vis.  

Vi tilbyder service og reparation på mange forskellige bilmærker, så tøv ikke med at kigge ind forbi vores autoværksted eller booke en tid hos os allerede i dag. Skulle du have spørgsmål til os, hjælper vi hellere end gerne. Vi står klar til at tage god hånd om din bil, så du kan være sikker på at være godt kørende i mange år fremover. 

Serviceeftersyn som opretholder fabriksgarantien

Det er vigtigt, at din bil bliver vedligeholdt, og ved løbende at køre din bil til serviceeftersyn er du med til at forebygge større skader, som kan blive mange gange dyrere end regningen på serviceeftersynet. Det kan derfor sagtens betale sig at overholde anbefalingerne for serviceeftersyn, da det kan spare dig for mange penge i det lange løb. Det varierer fra bil til bil og bilist til bilist, hvor ofte bilen skal til serviceeftersyn. Intervallet afhænger blandt andet af, hvor ofte og hvor langt du kører, og som erfaren automekaniker, kan vi hjælpe med at bedømme det rette interval for dig.

Du bibeholder fabriksgarantien

Hos EngelbrechtBiler lever vi op til EU’s regler om service under garantien, og vi benytter os udelukkende af godkendte reservedele. Det betyder, at vi reparerer din bil efter fabrikantens forskrifter med brug af reservedele, der lever op til originalernes kvalitet. Det betyder, at du altid bibeholder fabriksgarantien, når din bil er til service hos os i garantiperioden. Vi sørger for, at alle pairer er i orden, så du kan få fuldt udbytte af din fabriksgaranti, hvis du en dag skulle få brug for den.

Vi klarer serviceeftersyn nemt og bekvemt

Hos EngelbrechtBiler, der er beliggende i Middelfart på Fyn, klarer vi serviceeftersynet nemt og bekvemt. Vores mangeårige erfaring som automekanikere gør, at vi arbejder hurtigt og effektivt, så du inden for kort tid får din bil tilbage i tip-top stand. Hos Engelbrecht Biler foretager vi også serviceeftersyn på ældre biler, hvor fabriksgarantien er udløbet.

På forsiden kan du booke tid til dit næste serviceeftersyn, eller du kan kontakte vores værkfører på 88 82 70 06 eller mail engelbrecht@gmail.com.

Autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted.

EngelbrechtBiler er autoriseret Suzuki Forhandler og serviceværksted, og vi står altid klar til at hjælpe dig med både køb af ny Suzuki, eller hvis din brugte skal på værksted.

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Få et tilbud på udskiftning af olie og oliefilter. Ring eller skriv til os i dag.

Book tid til udskiftning af olie og oliefilter online her

Du er også velkommen til at kontakte vores værkfører på telefon 88 82 70 06 eller mail engelbrechtbiler@gmail.com.

A/C service

Hos EngelbrechtBiler kan vi servicere alle typer aircondition og klimaanlæg, og vi er servicecenter for Webasto fyr til alle bilmærker.

Husk at online booking for A/C Service er tilgængelig her.

Alternativt kan du ringe til vores værkfører på 88 82 70 06 eller e-mail engelbrechtbiler@gmail.com.

Sommer og vinterdæk

Dækhotel til 450,- kr. pr. halv år.  inkl hjulskiftet

– Altid et godt tilbud på nye dæk.

Glem ikke at booke her online, eller kontakt vores værkfører på telefonnummer 88 82 70 06 eller e-mail engelbrechtbiler@gmail.com.

Udstødning

EngelbrechtBiler udskifter og reparerer udstødning, efter kundens ønsker

Glem ikke muligheden for at booke online her.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte vores værkfører på tlf. 88 82 70 06 eller sende en e-mail til engelbrechtbiler@gmail.com.

Bremseeftersyn

Hos EngelbrechtBiler udfører vi bremseeftersyn og bremseservice til fornuftige priser.

Book tid til bremseeftersyn online

Du er også velkommen til at ringe og få hjælp af vores værkfører på 88 82 70 06 eller mail engelbrechtbiler@gmail.com.

Fejlkoder

Lyser motorlampen? kom ind til EngelbrechtBiler, og få løst problemet.

HUSK at du kan booke online her

Ellers kan du kontakte vores værkfører på 88 82 70 06 eller mail engelbrechtbiler@gmail.com

Ruder

Vores værksted udskifter frontruder på alle bilmærker.

Book tid til udskiftning af ruder online, eller kontakt vores værkfører på 88 82 70 06 eller e-mail engelbrechtbiler@gmail.com.

Bilbatteri

EngelbrechtBiler monterer alle former for bilbatterier, og vi servicerer også el biler.

Tøv ikke med at book din næste tid online. Du kan også ringe til vores værkfører på telefon 88 82 70 06 eller sende os en mail på engelbrechtbiler@gmail.com.

Reparation og service af Mazda

Vi har originalt test udstyr til Mazda, tilgang til original DSR servicebog og opretholder din fabriksgaranti ved reparation/service af din bil hos EngelbrechtBiler

Reparation og service af Seat

Hos EngelbrechtBiler servicerer vi alle seat modeller efter fabriksforeskrifter, hos os bibeholder du fabriksgarantien ved service/reparation af din Seat.

Seat bruger et digitalt serviceprogram som hedder Erwin, som vi har adgang til, så din digitale service historik er komplet.

Reparation og service af VW

Hos EngelbrechtBiler servicerer vi alle VW modeller efter fabriksforeskrifterne, hos os bibeholder du fabriksgarantien ved service/reparation af din VW.

VW bruger et digitalt serviceprogram som hedder Erwin, som vi har adgang til, så din digitale service historik er komplet.

 

Reparation og service af BMW

BMW kræver original tester for at kunne gemme service historik i deres digitale system connectedDrive. Hos EngelbrechtBiler har vi alt det nødvendige udstyr til at servicere din BMW, så den opretholder fabriksgarantien og service historikken kan ses i connectedDrive

Reparation og service af Suzuki

Som importør af Suzuki varetager vores værksted alle former for service/reparation af din suzuki ydermere håndterer vi også eventuelle reklamationer og garantisager.

Vi har reservedelslager til suzuki og stort tilbehørskatalog.

FTZ – Autodele

Vores leverandør af reservedele er nøje udvalgt, vi har vægtet kvalitet og pris, ydermere har FTZ-Akademiet rigtig stor indflydelse på uddanelse indenfor den nyeste teknologi i autobranchen. Der er 3 års garanti på alle reservede fra FTZ.

20% pris garanti

Vi sikrer at vores kunder får den rigtige pris.

Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted er vi 20% billigere.

Vi sørger for at din reparation er til den bedste pris og i den højeste kvalitet.

For yderligere spørgsmål ang. “20% pris garanti” er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 88 82 70 06 (Tast 2)

 

 

 

 

Dansk Bilbrancheråd

Er en organisation som arbejder på at forbedre branchens rammevilkår og i samarbejde med EngelbrechtBiler sørger for at du kan lave en tryg bilhandel.

Send din forespørgsel til vores autoværksted ved at udfylde formularen

Vi vender tilbage til dig for at fuldføre din booking.

Ønsker du en lånebil?