Reparation af stenslag

Reparation af stenslag på vores værksted i Middelfart

De fleste oplever fra tid til anden, at et stenslag har fundet vej til forruden. De kommer i flere forskellige former og størrelser og kan være resultatet af flere forskellige ting, der har ramt din rude. Tit og ofte sker et stenslag ved, at en forankørende ved et uheld ”slynger” en genstand op på ruden.

Har uheldet først været ude, er det vigtigt, at der bliver taget hånd om det så hurtigt som muligt. Får du lavet en hurtig reparation af din bilrude, undgår du yderligere skade. Får du ikke reageret på stenslaget i tide, vil den lille revne kunne udvikle sig til en større flænge eller sprække i ruden.

Det bør du gøre, når du har fået et stenslag i forruden

Får du ikke bestilt tid til reparation af dit stenslag, vil det i værste fald kunne ende med, at du skal have foretaget et rudeskift. Dette vil være scenariet, hvis revnen har bredt sig i så voldsom grad, at den ikke længere kan udbedres. Er dette tilfældet, hjælper vi dog også gerne med at udskifte din rude. En hurtig og prompte reaktion på stenslaget i din forrude er med andre ord givet godt ud.

Skulle du stå i en situation, hvor du ikke har mulighed for at besøge os til en reparation af din bilrude, findes der nødløsninger. Et midlertidigt hjælpemiddel til at holde styr på dit stenslag, er rudeplastre. Disse plastre påsættes stenslaget, så skidt og snavs ikke kan trænge ned i flængen.

Har du ikke et rudeplaster liggende, kan et stykke tape eller et lille klistermærke også gøre en forskel. Bliver flængen ikke lukket til, risikerer du, at snavs, vand eller nattefrost optrapper flængen og forværrer skaden.

Sådan foretager vi en stenslagsreparation

Til en reparation af dit stenslag, vil vi benytte os af speciallim, som påfyldes det lille hul. Herefter vil den gennemsigtige lim størkne og hærde. Dette vil, hvis ”operationen” går som planlagt, resultere i en forrude, der ser ud som ny.

Nogle gange kan stenslaget være så stort, at det vil være svært ikke at efterlade et lille ”ar”. Dette vil dog aldrig genere dit udsyn under kørsel.

Der kan være tilfælde, hvor dit stenslag vil sidde for tæt på kanten af ruden. I dette tilfælde vil vi ikke være i stand til at kunne redde ruden. Derudover kan et for stort antal tidligere stenslag også være et problem. Ruden kan være så belastet af tidligere stenslag, at den vil være nødvendig at skifte.  

Spørgsmål til reparation af stenslag

Vores mekanikere håndterer ofte reparationer af stenslag. Du er derfor i gode hænder, hvis du sender dit stenslag til reparation hos os.

Er du i tvivl om, hvordan vi griber stenslagsreparationen an, eller vil du høre om et rudeskift er nødvendigt, kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak. Vi kan altid kontaktes på tlf. 88 82 70 06 eller e-mail engelbrechtbiler@gmail.com.

Er du i nærheden, er du også altid velkommen til at kigge forbi vores autoværksted i Middelfart

Børsen Gazelle 2021

Siden 1995 har Børsen hvert eneste år uddelt sin gazellepris til danske virksomheder, der oplever hurtig vækst. Udtrykket gazelle stammer fra den prestigefyldte kåring, der finder sted hvert år. Alle virksomheder kan i princippet blive udnævnt som en gazelle-virksomheder, hvis de lever op til en række af krav i forhold til deres omsætning og deres vækst. Det er ikke afgørende, om der er tale om mindre eller større virksomheder, og det kan være virksomheder indenfor alle brancher. Hvilke krav er der til gazellevirksomheder?
  • Din virksomhed skal være et ApS eller et A/S.
  • Din virksomhed skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner.
  • Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed.
  • Din virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de fire regnskabsår.
  • Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus.
  • Du skal som minimum have fordoblet din omsætning eller dit bruttoresultat gennem de sidste fire regnskabsår.

20% pris garanti

Vi sikrer at vores kunder får den rigtige pris

Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted er vi 20% billigere.

Vi sørger for at din reparation er til den bedste pris og i den højeste kvalitet.

For yderligere spørgsmål ang. “20% pris garanti” er du meget velkommen til at kontakte os på

– 88 82 70 06 – Tast 2

 

 

 

 

Send værkstedsforespørgsel ved at udfylde formularen

Vi vender tilbage til dig for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?