Bremser

Professionel bremseservice 

Velfungerende bremser på din bil er altafgørende for din sikkerhed, når du kører i bilen. Derfor anbefaler vi, at du med jævnlige mellemrum kører forbi en mekaniker og får foretaget et bremseservice. På den måde kan du komme eventuelle småproblemer i forkøbet og dermed slippe med en billigere værkstedsregning, ligesom du får størst driftsmæssig sikkerhed. Hvis skaden derimod får lov til at udvikle sig, så kan det ende med at blive langt dyrere for dig og samtidig også betyde en større sikkerhedsmæssig risiko, når du kører i bilen. Hos EngelbrechtBiler står vi klar til at varetage bremseservice og løbende bremseeftersyn på din bil 

Få udført bremseservice og bremseeftersyn på din bil 

Lad os tage hånd om din bil. Vores hold af dygtige mekanikere på vores autoværksted i Middelfart står klar til at udføre bremseeftersyn på din bil, uanset mærke, alder og stand. Får du lavet et bremseeftersyn hos os, så inkluderer det et grundigt eftersyn af bilens bremser, ligesom vi skiller for- og bagbremser ad og både afrenser og smører dem grundigt. Derudover sørger vi også for at tjekke bremsevæsken, og om ABS’en og ESP’en virker. Vi har bred erfaring med alle typer af biler, og du kan derfor være sikker på, at også din bil er i trygge hænder hos os.  

Det danske vejr kan være særdeles hårdt ved bremserne på din bil, særligt når vinteren rigtigt sætter ind, og vejene bliver saltet. Samtidig vil der løbende sætte sig skidt og snavs fast på bremserne, som kan være med til at nedsætte bremseevnen. Hvis dine bremser ikke længere virker, som de skal, så sørger vi gerne for at skifte bremserne på bilen, så du kan bevæge dig sikkert i trafikken igen. Skift af bremser er hurtigt klaret, men vil gøre en stor forskel for kørslen. 

Der er flere gode grunde til at få foretaget løbende bremseservice på din bil. Det kan være med til at forlænge levetiden på dem og tage eventuelle småproblemer i opløbet. Får du udført bremseservice og bremserens minimum en gang hvert andet år, så har du sørget for, at de holder så længe som muligt og ikke mindst fungerer optimalt, så din sikkerhed er helt i top.  

Book nemt tid til bremseservice i dag 

Får du foretaget et serviceeftersyn hos os, inkluderer det også en gennemgang af dine bremser. Med en visuel inspektion kan vi hurtigt vurdere, om der skulle være behov for en udskiftning. Vi kontakter dig selvfølgelig altid, inden vi udfører nogen reparationer.  Vi tilbyder også reparation af stenslag.

Du er altid velkommen til at booke tid til både et almindeligt serviceeftersyn og et bremseeftersyn, hvis du blot vil have tjekket, om alt er, som det skal være. Kommer der mislyde eller en skurrende lyd fra bremserne på din bil, så bør du booke en tid med det samme.  

Vi klarer bremseservice på din bil på effektiv vis, så du hurtigt er videre. Du kan nemt booke tid til bremseservice her. Har du spørgsmål vedrørende bremseservice på din bil, så er du velkommen til at ringe til os på 88 82 70 06. 

Børsen Gazelle 2021

Siden 1995 har Børsen hvert eneste år uddelt sin gazellepris til danske virksomheder, der oplever hurtig vækst. Udtrykket gazelle stammer fra den prestigefyldte kåring, der finder sted hvert år. Alle virksomheder kan i princippet blive udnævnt som en gazelle-virksomheder, hvis de lever op til en række af krav i forhold til deres omsætning og deres vækst. Det er ikke afgørende, om der er tale om mindre eller større virksomheder, og det kan være virksomheder indenfor alle brancher. Hvilke krav er der til gazellevirksomheder?
  • Din virksomhed skal være et ApS eller et A/S.
  • Din virksomhed skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner.
  • Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed.
  • Din virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de fire regnskabsår.
  • Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus.
  • Du skal som minimum have fordoblet din omsætning eller dit bruttoresultat gennem de sidste fire regnskabsår.

20% pris garanti

Vi sikrer at vores kunder får den rigtige pris

Hvis du fremviser et tilbud fra et mærkeværksted er vi 20% billigere.

Vi sørger for at din reparation er til den bedste pris og i den højeste kvalitet.

For yderligere spørgsmål ang. “20% pris garanti” er du meget velkommen til at kontakte os på

– 88 82 70 06 – Tast 2

 

 

 

 

Send værkstedsforespørgsel ved at udfylde formularen

Vi vender tilbage til dig for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?