Leasing/Finansiering af din nye bil

Leasing/Finansiering af din bil

Vi samarbejder med AL Finans om finansieringsløsninger inden for lån og leasing. AL Finans har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank. Bilanskaffelse er for de fleste familier en stor omkostning, og derfor er det vigtigt at have en stabil og velfungerende samarbejdspartner. Det finder du hos os og AL Finans.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er bygget op på en sådan måde, at vælger du en bil, som er over 36 måneder, så får du den laveste udgift pr. måned. Vælger du derimod en bil, som er yngre end 36 måneder, så er den månedlige udgift højere. Det vil sige, at det er den gældende afgift på bilen, der tæller, alt efter hvornår leasingperioden påbegyndes.

Ny vurdering hvert år

Hvert år foretages der ny vurdering på køretøjet, hvilket medbringer færre omkostninger på grund af faldende afgift. Den månedlige betaling til SKAT er inkluderet i din månedlige leasingydelse.
Du betaler kun registreringsafgift, mens du leaser
Flexleasing er også en finansieringsmodel, som sikrer ligestilling mellem danske leasingselskaber og udenlandske leasingselskaber, som leaser til det danske marked. Det har den betydning, at danske leasingselskaber nu kan købe biler uden afgift og lease dem både til privat- og erhvervskunder. Du betaler kun registreringsafgift på den bil, du leaser gennem leasingaftalens løbetid, som typisk strækker sig over 12 måneder.

Leas så længe du vil

EngelbrechtBiler tilbyder også, at du kan lease køretøjet på ny så længe, du er glad for bilen og ønsker at køre videre.
Fordelen ved flexleasing er som sagt, at du ikke betaler hele registreringsafgiften på én gang.

Flexleasing = mindre værditab

Vælger du denne finansieringsmodel, vil du dermed også være sikret et mere beskedent værditab end ved andre leasingmodeller, hvor der er fuld dansk afgift på.
EngelbrechtBiler er glade for at kunne tilbyde vores kunder flexleasing, da vi kan tilbyde jer en langt billigere leasingydelse på vores biler uden afgift.

Finansiering:
Hvis du foretrækker at eje din bil, er et billån det rigtige. Så bestemmer du, hvad der skal ske med bilen. Du kan altid vælge at indfri eller nedbringe lånet ekstraordinært undervejs med en ekstra indbetaling, hvis du får mulighed for det. Hvis du pludselig ikke har brug for bilen længere, kan du vælge at sælge den og indfri lånet. Og så er der den fordel, at du kan trække renterne fra i skat.

Læs mere om privat- og erhvervsleasing på AL Finans’ hjemmeside her.