Bestil din drømmebil

DEN NEMME VEJ TIL DRØMMEBILEN

1. Dine behov
Vi starter med en dialog om dine behov og ønsker, fx firmabil, privatbil eller sjov bil nr. 2, stort eller lille kørselsbehov, hvide eller gule plader. Vi får via fælles dialog rettet søgning mod den ønskede bil og det helt rigtige udstyr.

2. Søgning
Vi tager fat i vores faste samarbejdspartnere eller den givne forhandler med den rigtige bil med det helt rigtige setup. Har du selv fundet en bil, tager vi os af det videre forløb.

3. Hjemtagning
Når kontrakten er underskrevet, bestilles autotransport. Vores leveringstid er typisk indenfor 14 dage – og vi tager os naturligvis også af toldsyn og papirarbejdet.

4. Klargøring
Selvom bilen er fuldt serviceret hos forhandleren i Tyskland, gennemgår vi altid bilen fra A-Z på vores eget værksted inden levering. Og bilen bliver naturligvis leveret nysynet.

 

HVORFOR VÆLGE ENGELBRECHTBILER BILER?
Er den bil du søger ikke blandt de biler vi har på lager, vil vi gerne hjælpe dig med at skaffe den til dig. På den måde kan du få præcis den bil, du ønsker – både med hensyn til mærke, model, farve, udstyr m.m.

Hos EngelbrechtBiler har vi skaffet mange gode, brugte biler hjem fra Tyskland.

Vi samarbejder kun med solide og troværdige forhandlere i Tyskland og de hjælper bla. med at afdække eventuelle risici. Selvom bilerne er fuldt serviceret i udlandet, overlader vi ikke noget til tilfældigheder, og derfor gennemgås bilerne på vores eget værksted i Middelfart inden levering

Konakt os for mere info.

 

   Jesper Engelbrecht 88827006                         Hardy Engelbrecht 88827006

Overvejer du at købe ny (brugt) bil?

På udkig efter en ny brugt bil i Fredericia, Middelfart eller på Fyn? Ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 88 82 70 06  

Kontakt os